Over ons

Lockertje is een product van Logan, leverancier van oplossingen voor projecten met duidelijke doelen en resultaten. Doelen en resultaten die voor elk project anders zijn en die je dus ook anders moet vastleggen. Het Datheon (tm) product biedt de flexibiliteit die daarvoor nodig is.

Het idee voor het Lockertje.nl is gebaseerd op het werk van Bert Huurman en is destijds vastgelegd in een kortdurend octrooi (2000-2006) genaamd "De Virtuele Kluis", toegekend onder nummer 1015743 van het Bureau voor Industriële Eigendom te Rijswijk.

Bert Huurman is oud-commissaris van politie en heeft door zijn jarenlange ervaring bij de politie gemerkt dat het voor slachtoffers van misdrijven, zoals diefstal en inbraak, erg belangrijk is goede gegevens te hebben van gestolen goederen. Niet alleen de opsporingskans vergroot daarmee, maar ook de beleving van het slachtoffer zelf. Niets is zo frustrerend dat als je slachtoffer van een diefstal of inbraak je niet exact kan zeggen hoe het kunstwerk er uitzag of welk registratienummer iets had.