Help | Hoe log ik in op Lockertje.nl

Wanneer u al eerder op de beginpagina bent geweest, kunt u hier uw gebruikersnaam intoetsen in het veld "gebruikersnaam". Sluit de invoer af en ga naar het volgende veld door op "tab" te klikken op uw toetsenbord. Vul vervolgens het veld "wachtwoord" in, en klik met uw linkermuisknop op de "login" button of toets "enter" op uw toetsenbord.

Heeft u nog geen eigen lockertje? Klik dan op het onderstreepte woord "hier" met uw linkermuisknop. Vervolgens verschijnt het volgende scherm voor u:

Help | Over Lockertje.nl

In dit onderdeel vindt u alle uitleg over het idee, en de bedrijven achter Lockertje.nl
Om betrouwbaarheid te garanderen vindt u ook gegevens die u in openbare gegevensbestanden zoals de Kamer van Koophandel kunt verifiëren.
U selecteert Over Lockertje.nl door uw cursor op het vak Over Lockertje.nl te zetten. Over Lockertje.nl wordt dan rood.
U opent Over Lockertje.nl door 1 maal op uw linkermuisknop te drukken.

Help | Gegevens bewerken of verwijderen in Lockertje.nl

In ieder detailscherm heeft u de mogelijkheid om gegevens af te drukken, te bewerken, te verwijderen of te zoeken. Selecteert u de bewerking van uw keuze door met uw linkermuisknop te klikken.

Help | Gegevens invoeren op Lockertje.nl

U kunt documenten en gegevens opslaan in diverse categorien. Deze vindt u in de navigatiebalk in rood gekleurd. Wanneer u bijvoorbeeld op de balk "persoonlijk" klikt met de linkermuisknop, opent deze een menu met diverse keuzes.

U kiest het onderdeel van u keuze door opnieuw met uw linkermuisknop eenmaal een balk aan te klikken. De selectie van uw keuze kleurt rood, zodat u zeker weet dat u het juiste onderdeel selecteert.

Help | Vragen?

Bekijkt u de "Vaak gestelde vragen" menu in het hoofdmenu links bovenin eens. Er is een redelijke kans dat uw vraag al eerder is gesteld, en het antwoord voor u online staat.

Help | Profiel

In uw Profiel bevinden zich alle afspraken die u heeft gemaakt met betrekking tot uw inschrijving bij Lockertje.nl. U vindt hier uw gebruikersnaam, het e-mailadres dat u heeft opgegeven, nogmaals de inhoud van uw Lockertje en het soort account dat u heeft gekozen. In uw profiel kunt u ook alle gegevens die over u aanwezig zijn wijzigen.
U selecteert uw Profiel door uw cursor op het vak Profiel te plaatsen. Het vak Profiel kleurt dan rood. U opent uw profiel door 1 maal op uw linkermuisknop te drukken, en de inloggegevens op de gewenste plaatsen in te voeren.

Help | Mijn Lockertje

In dit onderdeel vindt u alle informatie die u heeft opgeslagen in uw Lockertje.
U selecteert Mijn Lockertje door uw cursor op het vak Mijn Lockertje te zetten. Mijn Lockertje wordt dan rood. U opent Mijn Lockertje door 1 maal op uw linkermuisknop te drukken.

Deze informatie is alleen beschikbaar wanneer u bent ingelogd.

Help | Gegevens zoeken binnen Lockertje.nl

Wanneer u veel gegevens heeft ingevoerd binnen een specifiek onderdeel, kunt u ook rechtstreeks zoeken naar een bepaald item.
U doet dit door in het detailoverzicht met de linkermuisknop te klikken op de knop "zoeken". Het bovenstaande scherm opent zich voor u.

U voert de naam in van het object dat u zoekt, bijvoorbeeld uw paspoort en klikt met uw linkermuisknop op de knop "zoek".

Help | Disclaimer

In dit onderdeel vindt u een juridische verklaring over verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid. Leest u deze zorgvuldig door. U selecteert de disclaimer door uw cursor op het vak Disclaimer te zetten. Het vak Disclaimer wordt dan rood.
U opent de Disclaimer door 1 maal op uw linkermuisknop te drukken.

Help | Hoe beeindigt u een bezoek aan Lockertje.nl

Wanneer u het Lockertje wilt verlaten, kunt u de beveiligde verbinding verlaten door uit te loggen. U klikt hiervoor met de linkermuisknop op de knop "uitloggen" in het hoofdmenu linksboven in uw beeldscherm. De balk kleurt rood zodra u deze selecteert, en het woord "uitloggen" verandert in "inloggen" zodra u kiest voor de uitlogmogelijkheid. U bent dan uitgelogd uit uw Lockertje, maar nog niet van het internet. Houdt u er rekening mee dat uw deze verbinding apart moet afsluiten wanneer u het internet wilt verlaten.

Help | Vaak gestelde vragen

In dit onderdeel vindt u de antwoorden op vragen die door gebruikers van Lockertje.nl met regelmaat worden gesteld. De lijst wordt regelmatig ververst, zodat op alle belangrijke vragen een antwoord bestaat. U selecteert Vaak gestelde vragen door uw cursor op het vak Vaak gestelde vragen te zetten. Het vak Vaak gestede vragen wordt dan rood.
U opent de Vaak gestelde vragen door 1 maal op uw linkermuisknop te drukken.